Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

عسل و شكر

اموزش اشپزی و شیرینی پزی و برگزار کننده کلاس های اموزشی

لیلی سلام !

در ولایت خارژ یحتمل puff pastry انواع مختلف دارد اینجا فعلا دو مدل خمیر هزارلا اماده و شرکتی وجود دارد شور و شیرین! شماها یادتان نمی اید قدیم همین هم نبود برود خدت را شکر کنید مردم همین را هم ندارند!!!!

پای سیب

پای سیب:

خمیر هزار لا اماده یک بسته

سیب ۳ عدد پوست کنده شده و ورقه شده

شکر ۲_۳ ق غ

کره کمی

زرده تخم مرغ +یک ق شکر و کمی وانیل برای رومال

طرز تهیه:

بسته را باز کرده , خمیر را به دو بخش تقسیم کنید

به دو روش قابل پخت است مدل تنبلی و اسان تر این که همان طور پای سیب مستطیلی داشته باشیم یا کمی. زحمت بکشیم و یا وردنه کنی خمیر را باز کنیم و در قالب مخصوص پای بگذاریم من در این مورد دخالتی نمیکنم!

سیب ها و شکر و دارچین و کره را رو خمیر بریزید

لایه بعدی را بگذارید

با چنگال محل اتصال دو خمیر را فشار دهید همان شیار های چنگال تزیین خوبی است

رمال بمالید

فر ۱۷۰ درجه تا وقتی طلایی بشود حوالی ۲۰_۳۰ دقیقه

ماچ برتو

+ نوشته شده در  سه شنبه بیست و یکم فروردین ۱۴۰۳ساعت 10:7  توسط لاله محمودی  | 

بعد از سالها سلام

شاید این سلام به لاله بیست و چندساله ایی باشه که یک روزی اینجا مینوشت و کلی امید و ارزو داشت....اینحا برای من خیلی عزیزه خیلی...

شاید دوباره همینجا بنویسم بماند به یادگار لااقل برای لیلی

+ نوشته شده در  جمعه بیست و چهارم شهریور ۱۴۰۲ساعت 2:8  توسط لاله محمودی  | 

بعد از مدتها یک نگاهی به ارشیو وبلاگ می انداختم حدا رو شکر تو ده سال اخیر کم کلمه سالاد پاییزی رو یکار نبردم

اینم یه سالاد پاییزیه دیگه است با تنوع طعم ها و رنگهاش ادم رو شگفت زده می کنه اگر ایران هستید از کاهو استفاده کنید چون بیبی اسفناج ( همون اسفناج های ظریف و کوچولو) چندان به راحتی در دسترس نیست

سالاد

گریپ فروت رو فیله کنید ( قبلا |یت فیله کردن پرتقال رو داشتیم )

<">سالاد الویه

انار دان شده و گردوی تست شده  و اندکی سیاه دانه و سسی ترکیب از اب گریپ فروت و سرکه بالزامیک و فلفل سیاه تازه اسیب شده و اندکی هم روغن زیتون

نوش جان و پاییزتون رنگارنگ


برچسب‌ها: سالادها, ایده ها, غذاهای فرنگی
+ نوشته شده در  جمعه بیست و نهم آبان ۱۳۹۴ساعت 20:40  توسط لاله محمودی  | 

کلاس اموزشی و عملی پیتزا ها

می توانید هم پیتزای حودتون رو همراه با اموزش کارازموده ترین مربی ها تهیه کنید و از اموزش و تست انواع دیگر پیتزا ها بصورت هم زمان لذت ببرید

پنج شنبه 5 اذر 94

ساعت 3-7 بعد از ظهر

شهریه کلاس 150 هزارتومان

محل برکزاری : سعادت اباد

ظرفیت کلاس فقط 4 نفر

جهت ثبت نام و رزرو با شماره 09123723503 تماس حاصل فرمایید

برای دیدن عکسای بیشتر از کلاس اینستاگرام :

asaloshekar


برچسب‌ها: کلاسهای اموزشی, اشپزی
+ نوشته شده در  جمعه بیست و دوم آبان ۱۳۹۴ساعت 21:11  توسط لاله محمودی  | 

ژله قلبی

دستور به زودی فرصت می کنم می نویسم

 

+ نوشته شده در  پنجشنبه ششم فروردین ۱۳۹۴ساعت 20:28  توسط لاله محمودی  | 

بیسکویت ستاره ایی رنگی عید

به دلیل ماندگاری طولانی برای عید این شیرینی بسیار مناسبه

مواد لازم

کره 250 گرم

شکر  1 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

ارد 3 پیمانه

بیکینگ پودر 1 و 1/2 ق چ

رنگ خوراکی در صورت نیاز

طرز تهیه :

شکر و کره را می زنیم و تخم مرغ را اضافه می کنیم

ارد و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم

درن کیسه قرار داده و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم قالب می زنیم

در فر 180 درجه 10 دقیقه می پزیم

+ نوشته شده در  چهارشنبه پنجم فروردین ۱۳۹۴ساعت 20:43  توسط لاله محمودی  | 

تزیین کاپ کیک بسیار ساده و راحت به صورت گل با کمک خامه می تونید کاپ کیک های بسیار زیبا در منزل داشته باشید

+ نوشته شده در  جمعه پانزدهم اسفند ۱۳۹۳ساعت 20:0  توسط لاله محمودی  | 

این شیرینی برای نورزوی بسیار مناسبه ضمن این که مدت نگهداری طولانی داره برای تهیه اون به دستگاه بیسکویت زنی نیاز دارید

اگر خواستید قالب بزنید باید کمی ارد بهش بزنید تا سفت بشه بتونید قالب بزنید

شیرینی کره ایی یا بیسکویت پرسی پسته ایی

 

مواد لازم

پودر پسته 100 گرم

کره  400 گرم

ارد 2و 1/4 پیمانه

رنگ سبز چند قطره

شکر 3/4 پیمانه

1- فر روی دمای 150 گرم کنید سینی فر رو کاغذ روغنی بندازید

2- کره + شکر بهم بزنید 3 ق غ اب اضافه کنید   رنگ سبز و ارد و در اخر پسته ها رو بی افزایید

3- درون دستگاه ریخته و روی کاغذ روغنی بزنید مدت 10-15 دقیقه در فر بپزید از فر که بیرون اومد وسط هر کدام یک شکلت چیپسی قرار دهید

 

زود دست بکار تهیه شیرینی های نوروز بشید که  این جور شیرینی خونگی برای عید نوروز عالی می شه

+ نوشته شده در  جمعه هشتم اسفند ۱۳۹۳ساعت 16:47  توسط لاله محمودی  | 

دمنوش سیب یک دمنوش گرم و پرانرژِی است مخصوصا برای زمستان بسیار مناسبه

سیب ، لیمو ، دارچین و کمی عسل و یک قاشق چای را درن قوری ریخته و 20 دقیقه دم کنید

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و دوم بهمن ۱۳۹۳ساعت 20:41  توسط لاله محمودی  | 

مناسب مهمونی ها پنیر و خیار و تربچه

+ نوشته شده در  جمعه سوم بهمن ۱۳۹۳ساعت 21:12  توسط لاله محمودی  | 

مطالب قدیمی‌تر