لیلی سلام !
در ولایت خارژ یحتمل puff pastry انواع مختلف دارد اینجا فعلا دو مدل خمیر هزارلا اماده و شرکتی وجود دارد شور و شیرین! شماها یادتان نمی اید قدیم همین هم نبود برود خدت را شکر کنید مردم همین را هم ندارند!!!!
پای سیب:
خمیر هزار لا اماده یک بسته
سیب ۳ عدد پوست کنده شده و ورقه شده
شکر ۲_۳ ق غ
کره کمی
زرده تخم مرغ +یک ق شکر و کمی وانیل برای رومال
طرز تهیه:
بسته را باز کرده , خمیر را به دو بخش تقسیم کنید
به دو روش قابل پخت است مدل تنبلی و اسان تر این که همان طور پای سیب مستطیلی داشته باشیم یا کمی. زحمت بکشیم و یا وردنه کنی خمیر را باز کنیم و در قالب مخصوص پای بگذاریم من در این مورد دخالتی نمیکنم!
سیب ها و شکر و دارچین و کره را رو خمیر بریزید
لایه بعدی را بگذارید
با چنگال محل اتصال دو خمیر را فشار دهید همان شیار های چنگال تزیین خوبی است
رمال بمالید
فر ۱۷۰ درجه تا وقتی طلایی بشود حوالی ۲۰_۳۰ دقیقه
ماچ برتو